Nddk sjalso bovieran

NorDan valgt som vinduesleverandør til unikke seniorboliger i Helsingør

Når de første boligejere flytter ind i Boverian projektet i Helsingør næste år, er det vinduer og døre fra NorDan som er monteret i dette unikke projekt.

Bovieran er et attraktivt koncept for seniorboliger, hvor to fløje med lejligheder omfavnes af en fælles vinterhave med glastag. Vinterhavens varme klima sikrer muligheden for et aktivt liv året rundt, helt uafhængigt af både vejr og årstider på ydersiden.

Indbydende kvalitet

De 55 lejligheder som udgør Bovieran Helsingør kendetegnes af fokus på indbydende arealer og løsninger af yderst høj standard. Det genspejles også i valget af NorDan som leverandør af vinduer og døre. Forskellige kombinationer af faste og åbningsbare træ/alu vinduer bidrager til at skabe gode lysforhold i alle rum, samtidigt med særdeles god brugervenlighed.

Moderne og tilgængelig

Bag Bovieran Helsingør står Sjælsø Management. En betydelig udvikler i byggestyring og store ejendomsprojekter i Danmark. Med fællesskab og bæredygtighed som grundværdier, er konceptet et godt match for NorDan Vinduer A/S.

Alle vinduer og døre leveres uden kehl, sådan at interiøret får et moderne og stilrent udtryk. Ud mod terrasserne udstyres lejlighederne med terrassedør med fuldt glas for enkel adgang til udeområderne.

Læs mere om Bovieran Helsingør

mar. 12, 2021
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent