Nddk torgustav 02 2022

Mød vores nye adm.dir Tor Gustav

NorDan Danmark har fået ny administrerende direktør, men Tor G Tønnessen er langt fra ny i virksomheden.

Tønnessen har haft rollen som salgschef fra etableringen og frem til nytår. Johannes Rasmussen har ledet virksomheden under etableringsfasen og fortsætter som bestyrelsesformand.

Effektiv etablering

Siden starten i 2020 har NorDan Vinduer A/S etableret afdelingskontorer i både København og Aarhus. Vi har på kort tid opbygget et hold bestående af 7 dygtige medarbejdere og en salgsvirksomhed med stor kompetence og bred erfaring fra byggebranchen.

Vi er meget glade for, at Tor Gustav har sagt ja til at tage ansvaret for at føre NorDan Danmark videre ind i næste fase af etableringen. Virksomheden har på meget kort tid opnået en markant projekt og kundeportefølje, der lægger et godt fundament for næste fase, siger Johannes Rasmussen.

Perfekt Samspil

Tønnessen er oprindelig fra Flekkefjord i Norge, men flyttede med sin forlovede til Danmark i 2017. Nu er han klar til at fortsætte det solide arbejde, der er lagt i etableringsfasen.

Cirklen er nu sluttet, NorDan er tilbage hvor grundlæggeren Johannes Rasmussen kommer fra. Vi ønsker at bygge NorDan Danmark med de værdier og kvaliteter, der ligger godt forankret i NorDan. Kundskab, kvalitet og kapacitet er 3 nøgleord, der skal sige noget om, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad der skal kunne forventes af os. For at kunne opretholde disse kriterier bliver vi nødt til at spille hinanden gode både intern og eksternt, gennem Perfekt Samspil, vores ledestjerne i NorDan Gruppen, siger Tønnessen.

jan. 21, 2022
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent