Nddk blog buildinggreen

Mød NorDan på Building Green Aarhus

Grundige certificeringer. Førende dokumentation. Kvalitetssikrede EPDer. Når NorDan deltager på Nordens største bæredygtighedsmesse, er det med en track record, det er svært at matche.

Innovation har været en del af NorDans DNA, siden danske Johannes Rasmussen etablerede sin tømrervirksomhed i Norge i 1926. Men for NorDan har innovation handlet om meget mere end de fysiske produkter. Levetid, energiegenskaber og dokumentation har været og er fortsat vigtige ledestjerner i NorDans produktudvikling.

Dokumenteret præstation gennem generationer

Hos Building Green kan du blive klogere på, hvordan NorDans tilgang til produktudvikling og innovation også har gjort os til en førende producent af bæredygtige vinduer og døre. Effektiv produktion af langtidsholdbare produkter giver vinduer og døre en meget lav relativ CO2-udledning, og et omfattende udvalg af EPDer - tredjeparts godkendte varedeklarationer - giver håndgribelig dokumentation for, hvordan det rigtige valg af vinduer og døre kan bidrage til mere klimavenlige og bæredygtige bygninger.

Nye metoder skaber unikke produkter

NorDan har vendt hver sten i rejsen mod at skabe produkter, der bidrager endnu mere positivt til bæredygtig udvikling. Et af resultaterne er vores runde vindue, som er produceret i en 3D-printer, der bruger et unikt biokompositmateriale. Resultatet er langt mindre spild end ved traditionelle produktionsmetoder af runde produkter, og viden om materialer med langt større potentiale for genanvendelse og genbrug, når levetiden er forbi.

Nemt at vælge rigtigt

De bedste muligheder er som regel de indlysende. Derfor har vi tilpasset flere værktøjer for at gøre det nemmere at vælge mere bæredygtige løsninger. På vores hjemmeside finder du vores klimaberegner, som med stor præcision giver dig mulighed for, hvor meget energi og CO2-udledning du kan reducere ved at vælge vinduer med bedre ydeevne. Et omfattende bibliotek af dokumentation kan findes i vores dokumentportal NDocs, som giver dig mulighed for at navigere hurtigt og præcist til håndgribelige beviser.

Et helhedlig syn på bæredygtighed

Bæredygtighed er meget mere end blot hensyn til klima og miljø. Ingen kan skabe en bæredygtig fremtid alene, men for hver enkelt af os kan vi være med til at reducere den påvirkning, vi har på miljøet. Fra vores (og koncernets) bidrag til Red Barnet til vores fokus på uddannelse og muligheder i vores egen organisation, tager vi udfordringer seriøst, og sætter handling og krav til resultater bag det arbejde, vi udfører. På den måde kan vi sammen bidrage til at bringe os et lille skridt tættere på en bæredygtig byggebranche og en bæredygtig fremtid.

jun. 12, 2022
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent