Vinduer fra NorDan er kendetegnes ved høj kvalitet, utallige kombinationsmuligheder og lang levetid. Siden 1926 har NorDan udviklet og produceret vinduer i træ- og træ/aluminium til store og små projekter, lige fra boliger og lejligheder til skoler og andre erhvervsbyggerier.

Vinduerne åbner huset ud til omverdenen og er en vigtig del af arkitekturen. Hvert enkelt vindue produceres skræddersyet, så vinduerne fra NorDan kommer præcis som specificeret for at skabe det look, du leder efter.

En god bygning skal bygges for at holde. Så er det ekstra vigtigt, at vinduerne også har en lang levetid. 100 års erfaring har givet os viden om råvarer, processer og ydeevne, der får vores vinduer til at skabe lys og velvære i flere generationer.

Den mest miljøvenlige energi er den, der ikke bliver brugt. Derfor kan vinduer fra NorDan leveres med rigtig god energiydelse. Dette mindsker behovet for opvarmning i de kolde dele af året. Samtidig reducerer det energiforbruget forbundet med afkøling, når solen skinner på sit stærkeste.

Udforsk

Hus2

NorDan NTech Kvalitet med kapacitet

Hus

NorDan DTech Dansk design og produktion