I snart hundrede år har NorDan produceret vinduer og døre ved at forædle materialer fra skoven. Denne proces er ikke hemmelig, men er dog temmelig krævende for at opnå et resultat, hvor vi kan garantere for kvalitet fra kerne til overflade af træet.

Til vinduerne og dørene i NTech-serien anvendes træ med en høj andel kerneved. Træet bliver desuden vakuumimprægneret og derefter overfladebehandlet efter strenge kriterier. Når elementet tilmed får en aluminiumsbeklædning, bliver resultatet et vindue eller en dør så modstandsdygtige mod svamp og råd, at vi garanterer for kvaliteten.


Træ:
20 års garanti
mod svamp og råd


Vi garanterer at et korrekt monteret og vedligeholdt NTech-produkt i træ, ikke vil blive angrebet af svamp og/eller råd. Skulle det ske erstatter vi produktet inden for de 20 år.

Træ:
40 års forventet
levetid


Du kan forvente at et korrekt monteret og vedligeholdt NTech-produkt i træ vil have en levetid på 40 år.

Træ/alu:
30 års garanti
mod svamp og råd


Vi garanterer at et korrekt monteret og vedligeholdt NTech-produkt i træ/alu, ikke vil blive angrebet af svamp og/eller råd. Skulle det ske, erstatter vi produktet inden for de 30 år.

Træ/alu:
60 års forventet
levetid


Du kan forvente, at et korrekt monteret og vedligeholdt NTech-produkt i træ/alu vil have en levetid på 60 år.


NorDans Kundeløfte er mere end blot en garanti mod svamp og råd. Sammen med vores miljøcertificeringer er det også et lille, men meget vigtigt bidrag til at skabe mere bæredygtige bygninger og gode løsninger for de mennesker der opholder sig i dem.

Alu tra tidslinje
Alu tra