Nddk blog screens

Tænk nyt med solafskærmning

NorDan Screens kombinerer det bedste af moderne udvendig solafskærmning med en unik og innovativ montering på vinduet direkte fra fabrikken.

Store vinduesflader giver store mængder af dagslys, men kan også medføre generende solblænding og unødvendig opvarmning af indvendige rum. NorDan Screens kombinerer det bedste af moderne udvendig solafskærmning med en unik og innovativ montering på vinduet direkte fra fabrikken. Vinduet og solafskærmningen kommer færdigmonteret og samlet til byggepladsen, og monteres som et ganske normalt vindue.

Integreret i facaden

Bevar bygningens smukke facade, uden forstyrrende kasser og huller fra eftermonteret solafskærmning. NorDan Screens leveres færdigmonteret fra egen fabrik, hvilket bidrager til let installation af komplet produkt. Screens er tilgængelig i inadgående vindue, faste karme, samt skydedøre.

Reducer solopvarmning

NorDan Screens hindrer op til 90% af solens stråler i at nå vinduet. Reducerer omkostninger og energiforbrug til nedkøling af bygningen, og bidrager til et bedre indendørsklima

Undgå dyr eftermontering

Monterer vi solafskærmningen fra fabrikken, kan du opnå store besparelser ved dyr eftermontering, stillads osv. Motoren kobles til af elektriker som en del af indvendigt arbejde.

Tåler alt slags vejr

Det skinnegående zipscreen fra NorDan tåler vind op til orkanstyrke, og er robust og holdbart, for lang levetid på solafskærmningen, med minimalt vedligehold.

apr. 27, 2021
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent