Nddk ntech one 5 gode grunde

5 gode grunde til at vælge fransk altan fra NorDan Vinduer

NorDan NTech One med fabriksmonteret glasrækværk gør franske altaner nemmere at projektere, billigere at montere, og øger kvaliteten på indemiljøet for beboerne. Her er de fem vigtigste grunde til at vælge NorDan NTech One fransk altan.

1. En smart løsning som kan øge salgsværdien.

Selv når vi opholder os indendørs ønsker vi at invitere omgivelsene ind i boligen. Dagslys, udsigt og frisk luft er vigtige for livskvalitet, og kan også bidrage til at øge salgsværdien på et boligprojekt.

2. Giver enorme valgmuligheder.

Vinduerne i NTech One-familien kombinerer det bedste af europæiske vinduestraditioner med NorDans fokus på kvalitet og solide løsninger. Elegante rammeprofiler tåler store glasdimensioner, og gør de indadgående kip dreh-vinduer til det perfekte valg for fransk altan.

3. Monteres på fabrik.

Med fabriksmonteret glasrækværk kommer altan-løsningen i én og samme leverance, klar til montering i facaden på byggepladsen. Sikkerhedsglasset i rækværket er både hærdet og lamineret for at tåle stor belastning, samtidig med at det slipper lyset igennem og giver god udsigt indefra.

4. Ingen regning til eftermontering.

Når NorDans løsning for fransk altan specificeres, undgår man samtidig alle de ekstra omkostninger som måtte knytte sig til efterfølgende lift, stillads og kran efter at resten af facaden er færdig. Når vinduet er monteret er opgaven 100% færdig. Hurtigt, enkelt og økonomisk effektivt.

5. Harmonerer med vinduets design.

NorDans aluminiumsbeklædde NTech One-vinduer leveres som standard i 16 pulverlakerede standardfarver, og det gælder naturligvis også metalkomponenter i rækværket til fransk altan. Sådan smelter det sammen med vinduets design, og forbliver et smykke på facaden.

Tag kontakt til os for at høre nærmere om vores løsning for fransk altan.

Nor Dan N Tech ONE Par Alu french 1600x2100 tilt out 1
Nor Dan N Tech ONE Par Alu fransk balkong 1600x2100 open tilt out

jun. 04, 2021
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent