Nddk danmark gor nordan komplet

Danmark gør NorDan komplet

NorDan er fra Norge, men historien begyndte for næsten 100 år siden, i en lille landsby i Danmark.

Da hjulmager Johannes Rasmussen, i 1924 rejste fra Hørve på Sjælland til Norge, markerede det også begyndelsen på det, der skulle blive til NorDan. Mens han ventede på sit visum til USA, tog han til Norge for at arbejde. Efter nogle år som jernbanearbejder fandt han kærligheden, og etablerede sig som håndværker på Moi i Rogaland.

Det varede ikke længe, før den dygtige håndværker oplevede stor efterspørgsel, og eftersom kunderne blev flere, og han selv fandt kærligheden, blev USA-planerne sat til side, til fordel for byggeri og vinduesproduktion.

I en tid, hvor de fleste bygherrer også lavede sine egne vinduer, begyndte Rasmussen også at lave vinduer til andre. Der var flere, der så værdien af kvalitet og effektivitet, og i en tid, hvor næsten alle norske byer havde sin egen vinduesfabrik, blev Rasmussens vinduer mere og mere udbredte.

Meget er anderledes i 2022, end det var i 1926, men det vigtigste er uændret. Kontinuerlig innovation, evnen til at levere kvalitet i store mængder og værdien af et tæt samarbejde med kunderne er stadig opskriften på succes for NorDan. Næsten 100 år efter at Johannes Rasmussen forlod Danmark, er cirklen endelig sluttet.

apr. 08, 2022
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent