Døren er det første, du møder, når du kommer hjem, og det sidste, du ser, når du forlader en bygning. Døren er kronjuvelen i en god entré. NorDan har et bredt udvalg af vinduesdøre, skydedøre, hoveddøre og foldedøre til alle typer bygninger og alle behov.

Adgang til udendørsarealer er vigtig, og med døre fra NorDan er du med til at fjerne forskellen mellem ude og inde. Store glasflader slipper lyset ind og giver et godt udsyn. Samtidig får du nem adgang til altan, have eller andre udendørs arealer.

En dør skal være mere end en passage. Den skal holde bygningen tæt, når den er lukket, bidrage til sikkerheden for personerne indenfor og være nem at betjene, når den åbnes. Døre fra NorDan holder høj kvalitet fra beslag til konstruktion, der sikrer gode oplevelser i mange årtier.

Unikke bygninger kræver unikke døre. Derfor har NorDan et omfattende sortiment af døre lige fra traditionelle facadedøre i træ/alu til store folde- og skydedørspartier i aluminium. Fælles for alle løsninger er døre af høj kvalitet med lang levetid.

Udforsk

Äng 2

NorDan NTech

Dtech grass

NorDan DTech