Lastebil vinduer fabrikk

Undgå forsinkelser med vinduer og døre fra NorDan

Tid er en udfordring for os alle, ikke mindst i en krævende og kompleks byggebranche. Derfor er det ekstra vigtigt at vælge leverandør med den fornødne produktionskapacitet som opfylder kravene til leveringstid for byggeriet.

NorDan har gennem de seneste år gennemført store investeringer, for at opretholde øget produktionskapacitet. Fra enkeltstående ordre til langvarige leveranceforpligtelser, har vi en bund solid organisation som sikrer leveringssikkerhed, hver eneste gang.

Øget kapacitet

En af de vigtigste faktorer for at øge kapaciteten og forkorte leveringstiden, er investeringerne på vores fabrikker i Polen. I 2019 afsluttede vi blandt andet et omfattende udvidelsesprojekt som øgede kapaciteten med hele 50%, så vi blev i stand til at tilbyde alle markeder den fornødne leveringssikkerhed.

4-6 uger

Vinduer og døre kan ofte være komplekse produkter, som er tidskrævende at skræddersy. Vi er stolte af vores leveringstid på 4-6 uger fra ordre til byggeplads, på standardprodukter. Det er blandt andet kvaliteten som NorDan gennem snart 100 år er blevet kendt på.

feb. 12, 2021
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent