Valg af vinduer blog

Opsummering:


  • Kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed summer af åbenlyse valg.
  • NTech-serien rummer det hele, og NorDans kundeløfte bakker det op med garantier, du kan hvile i.

Hvad er et åbenlyst valg af vinduer og døre?

Stil og funktionalitet har stor betydning for dit valg af vinduer og døre til dit byggeri – naturligvis.

Men i sidste ende er valget af vinduer og døre i virkeligheden lige så meget et spørgsmål om sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed. For netop her er dit byggeprojekt en succes for de mennesker, som i sidste ende skal bruge bygningen.

Hver en detalje skal, hvis du spørger os, designes til at levere langvarig tilfredshed og tryghed i dagligdagen. Det betyder noget for mennesker. Når ovenstående smelter sammen i smuk harmoni, har du et åbenlyst valg.

Vælg kvalitet – vælg NorDans vinduer og døre fra NTech. Serien rummer det hele, og hvis du vil, kan du få mere indsigt i det enkelte produkts fordele lige her.

Det åbenlyse valg er rodfæstet i kvaliteten

Overfladen og kernen har samme kvalitet. Altid. Hvad end det er et vindue eller en dør i NTech-serien, gør vi de nødvendige tiltag for at skabe en gennemgående kvalitet.

Gennem forædling af træ fra ansvarligt skovbrug skaber vi vinduer og døre, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men som også er holdbare på den lange bane. Det er vejen frem. Vakuumimprægnering og den efterfølgende overfladebehandling sikrer, at træet er beskyttet mod svamp og råd, hvilket garanterer kvaliteten fra inderst til yderst.

Vores kundeløfte mod svamp og råd på både træ og træ/alu ser således ud:


Vores kundeløfte for levetiden ser således ud:


Levetiden hænger unægteligt sammen med kvaliteten, og den står vi inde for på vores vinduer og døre. Et gennemgående trævindue hos NorDan har en rigtig høj forventet levetid, og træ/alu-versionen er endnu højere. Det skyldes vores dedikation til et gennemarbejdet produkt. Lang levetid rimer på bæredygtighed. De to går hånd i hånd og bør også være din rettesnor i din søgen efter det helt rette valg til dit byggeprojekt.

Et kundeløfte forpligter, og hos os er det ikke blot tomme ord. Vi har en meget lav reklamationsrate på de produkter, som vi sender ud til vores kunder. Det er din indikator på, at vi mener det med holdbarhed og kvalitet i vinduer og døre. Du kan tage fat i vores dygtige vinduesspecialister lige her for endnu mere viden, der kan hjælpe dig til det rette valg.

Vores engagement gør dit valg nemmere

NTech-vinduer og -døre giver tryghed, fordi de tager afsæt i vores kundeløfte. Men produkterne tager også afsæt i de elementer, som NorDan gennem næsten et århundrede har stået fast på - kvaliteten.

Ud over kvaliteten er NorDans forpligtelse til bæredygtighed også et kendetegn for vores NTech-produkter. Miljøcertificeringerne, kombineret med den langsigtede holdbarhed, udgør ikke kun en god forretning for dig, men også et ansvar over for vores planet og fremtidige generationer. Ved at vælge NTech-produkter bidrager du til skabelsen af mere bæredygtige bygninger og et bedre miljø for alle. Alle vores produkter har EPD’er og i NTech-serien får du også Svanemæket med.

Vores testafdeling og test-samarbejdspartnere er afgørende for kvaliteten i de vinduer og døre, vi skiber af sted til kunderne. Her kan vi hele tiden teste og gøre det bedre og anderledes, hvilket er til din fordel, hvis du vælger NorDans vinduer og døre. Vi er hands-on med produkterne i vores sortiment og arbejder kun på at optimere.

maj 24, 2024
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent