Følg tidsplanen blog13

Opsummering:

  • Leveringen af vinduer til tiden er vigtig for fastholdelsen af tidsplanen.

  • Tilstrækkelig produktkapacitet er blandt andet dit pejlemærke for, at vinduesleverandøren kan efterleve lovende leveringstid. Spørg ind til dette i dialogen.

  • Høj produktionskapacitet kan være dit tegn på overholdelse af leveringstidspunkt.

  • Kvalitet, holdbarhed, erfaring og fleksibilitet spiller også en rolle.

Få dit byggeprojekt til at glide og følge tidsplanen | NorDanNår tiden er knap, er kvaliteten afgørende

En effektiv tidsplan til dit byggeprojekt er afgørende for at sikre, at fremdriften er konstant og bliver færdiggjort til tiden og inden for budgettet. Det kan give sved på panden for selv de mest garvede byggeledere, når de opdager, at tidsplanen pludselig virker umulig at nå.

Nogle af de essentielle elementer, der bør inkluderes i en tidsplan, er f.eks. tidsmæssige milepæle og risikostyring. Det ved du garanteret allerede. Du er derfor afhængig af dine leverandører, når det handler om at nå deadlinen. Også når det gælder vinduer.

Vinduer er en stor del af dit byggeprojekts endelige resultat. De isolerer og giver lys og udluftning. Rundt regnet tre funktionelle egenskaber, når byggeprojektet er færdigt, og der flytter forventningsfulde og spændte beboere ind. Du kan ikke undvære vinduer, men du kan undvære udskudte leveringstider og dårlige vilkår.


Tre vigtige faktorer, når du vælger vinduesleverandør til dit byggeprojekt

1. Pålidelighed og leveringstidspunkt

Hvis ikke den vigtigste, så en af dem. Kan du regne med leveringstidspunktet for dine vinduer, bevæger du dig i den rigtige retning med din tidsplan for dit byggeprojekt. Vi anbefaler, at du undersøger, om de leverandører, som du har i kikkerten, har en historik med at levere vinduer til tiden og inden for de aftalte deadlines. Hos NorDan er vi stolte af en leveringstid på 4-6 uger fra ordre til byggeplads på vores standardprodukter, og du kan blive inspireret af vores vinduer her.

2. Tilgængelighed og kapacitet

Tomme løfter og optimistiske leveringstidspunkter falder tungt, hvis der ikke er et bagland, som griber. Derfor bør du vælge en vinduesleverandør, der har tilstrækkelig produktionskapacitet til at imødekomme dine krav og leveringsplaner. Spørg leverandøren om deres produktionskapacitet, og hvordan de håndterer perioder med høj efterspørgsel.

Du bør få bekræftet skriftligt, at de nødvendige vinduesprodukter er tilgængelige, og at der ikke er risiko for forsinkelser på grund af manglende materialer eller ressourcer. Hos NorDan udvidede vi i 2019 vores produktionskapacitet betydeligt. Kvalitet er altid omdrejningspunktet i vores virke, og når vi øjner aspekter i vores forretning, som kan give vores kunder et åbenlyst bedre produkt, tager vi fat, hvor det er nødvendigt. Investering i fabrikken i Polen betyder nu, at der er 50 procent mere produktion til at imødekomme en optimal levering og kvalitet af vinduer til dig.

3. Samarbejdet er smørelse til tidsplanen

En glidende kommunikation og et godt samarbejde mellem dig som bygherre og vinduesleverandøren er afgørende for at sikre, at tidsplanen overholdes.Vi mener, at du skal vælge en leverandør til dine vinduer, der er lydhør over for dine behov og spørgsmål. Er leverandøren samtidig villig til at deltage aktivt i planlægningsprocessen, kan du være godt tilfreds. Tydelig og løbende kommunikation kan hjælpe med at identificere potentielle problemer tidligt og løse dem for at undgå forsinkelser.

Hos NorDan har du altid samme kontaktperson fra ordre til levering på byggepladsen. Det betyder, at du ikke skal bruge unødig tid på at forklare i dialogen. Alle ved hele tiden, hvad det drejer sig om. Kvaliteten af din tid respekterer vi. Vil du have fat i os, kan du finde vores team lige her.


Den uundgåelig lim til byggeprojektets tilfredshed

De ovennævnte faktorer kan ikke stå alene. Det er åbenlyst. Der er andre aspekter, som spiller ind, før vi kan gå videre til byggeprojektets tidsplan og sparke bolden helt i mål.

Kvalitet og holdbarhed

Det er vigtigt at sikre, at de vinduer, du vælger til dit byggeprojekt, er af høj kvalitet og med god holdbarhed.Vi ved, at pris er afgørende for mange, men kvalitetsvinduer kræver mindre vedligeholdelse og kan have længere levetid, hvilket bidrager til at minimere fremtidige problemer og udskiftninger. Hos NorDan har vi af samme årsag Kundeløftet. 30 års garanti mod svamp og råd og forventet levetid på 60 år er nogle af de fordele, du som kunde har i sigte i slipstrømmen på vores kvalitet og holdbarhed.

Erfaring og ekspertise

Overvej leverandørens erfaring og ekspertise inden for branchen. En leverandør af vinduer med lang erfaring og ekspertise vil sandsynligvis have bedre forståelse for dine behov og kunne håndtere eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs, mere effektivt. Vi har leveret håndværk med kvalitet siden 1926, og kærligheden til kvalitetsvinduer startede i en lille dansk landsby. Vores historie er lang, men afgørende for det, som du kan forvente af os i dag. Læs vores historie.

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Nogle gange opstår der ændringer eller behov for tilpasning undervejs i byggeprocessen. Derfor bør du overveje en leverandør af vinduer, der er fleksibel og i stand til at imødekomme eventuelle ændringer i tidsplanen eller specifikationerne, uden at det går ud over kvaliteten eller leveringstiden.

Undgå forsinkelser på vinduer – det er vigtig for en succesfuld tidsplan

Hos NorDan er vi klar på at løse dine udfordringer og levere vinduer af kvalitet. Leveringstid og produktionskapacitet er åbenlyse elementer i vores DNA, og vi ved, at forsinkelser i din tidsplan påvirker byggeprojektets succes. Vi er her, når du er klar til en snak om dine behov.

maj 01, 2024
Gå tilbage

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent