Blackline

En længe ventet nyhed - BlackLine

Vælg en eksklusiv og elegant indramning av udsigten. Vores NTech-produkter kan nu leveres med sorte greb og detaljer til et stilrent interiør. Et stilfuldt design. Sorte knapper og beslag vil være tilgængelige til dine vinduer og døre.

En længe ventet nyhed til dine vinduer og døre

Endelig har vi fornøjelsen af ​​at lancere vores nye Black Line til dine vinduer! Nu er det ikke kun vinduet, der fås i sort, men også tilbehør og glasafstand.

For NorDan er det vigtigt at stræbe efter nye innovative løsninger til dig som kunde, så du har så mange valg som muligt. Valg er en af ​​de bedste ting, du kan have, når du handler, især når du har brug for unikke løsninger. Med kvaliteten af ​​holdet bliver kombinationen uovervindelig. Dette gentages i vores mantra; Komplet frihed - Største udvalg af vinduer og døre med tilbehør.

Specifikation

Tilgængelige dele i Black Line-serien pr. Uge 52/2020 Drejeknapper m / dækplade Ventiler Luftbeslag Blindskilt Glasafstandsstykke Hængsler til altan- og sidedrejbare udadvendte vinduer * Black Line kan ikke købes i NorDan-onlinebutikken pr. Lanceringsdato; uge 52/2020 * Black Line findes kun på det valgte produkt. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information

jan. 08, 2021
Gå tilbage

Tags used
#Nyheder

Udforsk NorDan · En ledende vindue- og dørproducent